Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata, la Braila, ca refacerea USL nu este posibila "pe durata vietii sale politice", chiar si in cazul unui esec al liberalilor la europarlamentare, deoarece Victor Ponta a dovedit ca nu a putut folosi sprijinul PNL in directia corecta.

Antonescu a fost intrebat cine se face vinovat de ruperea USL si cine deconteaza esecul acestui proiect.

"Cred ca esential pentru esecul proiectului nu este atat faptul ca PSD, pe fond, nu s-a schimbat fata de 2004, ci ca Victor Ponta ca lider nou nu a putut sau nu a dorit sa foloseasca si conjunctura si sprijinul extraordinar pe care eu si PNL l-am dat domnului Ponta, anume pentru a putea folosi forta acestui partid intr-o directie corecta", a afirmat presedintele PNL, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, intrebat daca ar fi posibila refacerea USL, sustinuta de Victor Ponta, intr-un viitor apropriat, Antonescu a raspuns: "Nu, pe durata vietii mele politice nu. Dar sigur ca sunt de acuma la o varsta (...) dar in viziunea asta de opereta a domnului Ponta: hai ca facem tot ce se poate - si asta e normal, ca e competitia - poate ca isi rup gatul liberalii la europarlamentare si vin inapoi cu coada intre picioare... Si daca s-ar intampla, ceea este imposibil, tot nu ar fi refacerea unui mare proiect", a mai spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.