Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, vineri, ca Uniunea a strans peste 240.000 de semnaturi pentru lista proprie de candidati la Parlamentul European, care va fi depusa, luni, la Biroul Electoral Central.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea este in proces de centralizare a tuturor semnaturilor pentru lista de candidati la PE.

"UDMR centralizeaza toate semnaturile pentru lista de candidati a Uniunii pentru Parlamentul European, avem peste 240.000 de semnaturi. Luni dupa-amiaza vom depune dosarele de candidaturi si listele de semnaturi la Biroul Electoral Central. Lista de candidati a UDMR este completa, cu 32 de pozitii, plus lista suplimentara", a spus Kelemen, potrivit MEDIAFAX.

Primele doua locuri pe lista de candidati UDMR pentru Parlamentul European, considerate eligibile, sunt ocupate, in ordine, de actualii deputati europeni Iuliu Winkler si Sogor Csaba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.