Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit, joi, in timpul unei vizite la Salonul de inventica Pro Invent de la Cluj-Napoca, o cutie cu crema anti-imbatranire din partea unor cercetatori de la UMF, el spunand ca nu va folosi crema, pentru ca nu are nevoie, si i-o va da tatalui sau.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si ministrii delegati Aurelia Cristea si Mihnea Costoiu au vizitat, joi, la Cluj-Napoca, Salonul de inventica Pro Invent, deschis la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, ei primind din partea unor cercetatori de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" cate o cutie cu o crema anti-imbatranire, transmite MEDIAFAX.

"Este o crema ca sa nu imbatraniti niciodata", a spus una dintre cercetatoare.

Valeriu Zgonea a declarat ca nu va folosi crema, pentru ca nu are nevoie, si i-o va da tatalui sau, in timp ce Mihnea Costoiu si Aurelia Cristea au afirmat ca o vor folosi. "O voi folosi, eu folosesc o crema produsa de o companie romaneasca. E grea viata de politician", a spus Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social.

La randul sau, ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu, a spus ca va folosi crema "dupa perioada de guvernare".

Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii Pro Invent s-a deschis, miercuri, la UTCN, evenimentul fiind desfasurat sub egida Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, filiala Cluj, si a Ministerului Educatiei Nationale.

Salonul reuneste 75 de entitati - universitati, institute, centre si statiuni de cercetare, firme, asociatii ale inventatorilor, persoane fizice din tara si din strainatate, fiind inscrise peste 300 de inventii pentru jurizare. Premierea celor mai bune inventii va avea loc vineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.