Klaus Iohannis a comentat, joi, demisia lui Mircea Diaconu din PNL. Prim-vicepresedintele liberal a declarat ca "a devenit un obicei" ca aceia care sunt "suparati" ca nu ajung pe o lista sa paraseasca formatiunea.

"Vad ca devine un obicei: vreau pe lista, sunt suparat, plec din PNL", a spus Iohannis, joi, intr-o conferinta de presa, intrebat cum comenteaza plecarea lui Mircea Diaconu din partid, transmite MEDIAFAX.

El a afirmat ca "mai mult de atat nu trebuie spus", sustinand ca PNL "este un partid puternic", in pofida "artistilor care vin si pleaca".

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu declara, miercuri, ca si-a dat demisia din partid si va candida independent la alegerile europarlamentare, el adaugand ca urmeaza sa stranga 100.000 de semnaturi pentru a-si putea depune candidatura "si pentru ca ANI sa o poata contesta".

"Am decis sa-mi dau demisia pentru a putea candida ca independent la alegerile europarlamentare. Incerc sa strang in cinci zile cele 100.000 de semnaturi de sustinere pentru a-mi putea depune candidatura si pentru ca ANI sa o poata contesta. Mai departe, cum va dori natiunea", declara Diaconu.

Numele lui Mircea Diaconu a fost retras, marti, de pe lista de candidati PNL pentru alegerile europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.