Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, despre decizia ICCJ de a nu-l cerceta pentru plagiat, seful Guvernul raspunzand ca el nu discuta despre deciziile justitiei.

Intrebat in legatura cu decizia ICCJ, Ponta a spus: "Imi aduc aminte ca ultima data cand am comentat o decizie a justitiei am fost criticat si pe buna dreptate si de CSM si de presa. Eu nu discut despre deciziile justitiei, nu comentez deciziile justitiei".

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa, luni, de instanta suprema, decizia fiind definitiva, transmite MEDIAFAX.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins ca inadmisibila contestatia formulata de Papahagi, Neamtu si Ofiteru in cazul solutiei de neincepere a urmaririi penale primita de premierul Victor Ponta in cazul plagiatului. Aceasta a fost ultima cale de atac la decizia procurorilor, solutia pronuntata de instnata suprema fiind definitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.