Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai, in timp ce fostul tenismen spune ca a discutat cu Funar, dar ca nu a luat inca o decizie intrucat nu stie daca ii va permite timpul.

Intr-un comunicat al PRM transmis duminica si semnat de Gheorghe Funar, acesta sustine ca l-a invitat pe Ilie Nastase sa candideze din partea partidului la alegerile europarlamentare, iar fostul jucator de tenis a acceptat.

"Patriotul Ilie Nastase a acceptat sa candideze pe lista PRM pentru Parlamentul European. (...) Presedintele PRM i-a lansat invitatia bunului roman Ilie Nastase sa candideze pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Invitatia a fost acceptata imediat si marele campion Ilie Nastase va fi purtatorul de drapel al Partidului Romania Mare la alegerile europarlamentare", se arata in documentul citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.