PDL a lansat "Cartea minciunilor USL", prim-vicepresedintele democrat-liberal Catalin Predoiu mentionand ca aceasta va fi depusa sambata de catre organizatiile partidului la toate prefecturile din tara.

Catalin Predoiu a spus, intr-o conferinta de presa, ca USL a inceput printr-un program mincinos, dar nu a mai vrut sa faca la sfarsit un bilant. "PDL s-a ocupat sa faca acest bilant, aceasta suma de esecuri care a insemnat guvernarea USL. «Cartea minciunilor USL» este un document de substanta, tehnic, in care am inventariat toate minciunile promovate de USL", a precizat Catalin Predoiu, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca acest document a fost intocmit de guvernul alternativa al PDL pentru a fi un moment de referinta in fata celor care vor sa cucereasca puterea prin minciuna.

"Acest document «Cartea minciunilor USL» va fi maine (sambata - n.r.) depus in toata tara, la toate prefecturile, de catre organizatiile PDL, maine, intre 10.30 si 12.00, toate organizatiile PDL vor depune acest document la prefecturi spre stiinta si vom prezenta publicului vorbele si faptele USL. Vom prezenta pe o coloana vorbele si pe o coloana faptele pentru a vedea diferenta intre adevar si minciuna", a mai spus Predoiu.

El a mentionat ca acest document arata ca guvernarea USL a produs "dezastru in mod generalizat" si ca "firul rosu" al acestei guvernari este "incompetenta care a mers mana in mana cu coruptia".

Predoiu a adaugat ca aceasta guvernare USL a dat "o pleiada de ministri care au luat calea tribunalelor si unii dintre ei calea penitenciarelor, ceea ce este fara precedent".

Potrivit lui Predoiu, aceasta guvernare a avut in frunte doi responsabili, Victor Ponta si Crin Antonescu, care "nu au avut ce sa caute in fruntea destinelor romanilor".

"Cum unul s-a dus de la butoane speram sa-l indepartam si pe celalalt de la pupitrul de comanda", a mai spus Predoiu.

El a adaugat ca Victor Ponta a ramas singur la putere, in timp ce Crin Antonescu se afla "in spagat gratios" intre putere si opozitie si ca PDL este singurul partid de opozitie care face o opozitie neincetata la PSD pentru a opri abuzurile USL.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

"Cartea minciunilor USL, 22 de luni de guvernare USL, 22 de luni de jaf, incompetenta si imunitate" are pe coperta pozele lui Victor Ponta si Crin Antonescu si mentionat langa sigla USL "Jaf! Imunitate! Incompetenta!", iar pe coperta din spate "Minciuna pana la capat".

"USL s-a nascut din ura, s-a hranit din minciuni si a murit in lupta pentru ciolan", se arata in pagina de inceput a documentului, care cuprinde 47 de pagini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.