Prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ruperea USL nu exclude o coalitie de guvernare intre liberali si social-democrati, "cand se va ivi", afirmand ca, "in masura in care liderii acestei coalitii vor colabora foarte bine se pot obtine rezultate".

Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca mai vede posibila o colaborare intre liberali si social-democrati dupa ruperea USL, el raspunzand afirmativ, transmite MEDIAFAX.

"In practica s-a vazut ca lucrurile pot fi aduse la un numitor comun. USL s-a rupt, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stergem tot cu buretele. A functionat, chiar si la guvernare. In opozitie a functionat excelent, dar chiar si la guvernare a functionat bine un an jumate. Nu se va reveni in alianta, fiindca alianta a fost USL, ea a fost denuntata. Asta nu inseamna ca nu se poate gandi o coalitie de guvernare intre liberali si social-democrati. Nu acum, intr-o alta etapa, cand se va ivi. Nu pot fi excluse astfel de scenarii si, in masura in care liderii acestei coalitii vor colabora foarte bine, se pot obtine rezultate", a raspuns Iohannis.

Acesta a precizat, raspunzand unei intrebari, ca "PNL ar fi putut fi mai incisiv" in timpul guvernarii USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.