Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca democrat liberalii au finalizat cartea neagra a guvernarii USL si vor initia o motiune de cenzura, mentionand insa ca daca PNL va initia un demers similar "doar ca o vendeta" la adresa PSD sau UDMR, atunci partidul sau nu va achiesa.

Blaga a precizat, inainte de sedinta BPN al PDL, ca nu a discutat cu colegii din opozitie si este "tare curios" sa vada daca liberalii vor initia o motiune de cenzura.

"Nu am discutat cu ceilalti din opozitie. Nici ei cu noi, e adevarat. Nu stiu care e pozitia PNL in acest moment, sunt tare curios sa vedem, pentru ca ei, daca vor initia o motiune de cenzura doar ca o vendeta la adresa PSD sau UDMR, noi nu vom achiesa la asta", a spus Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat ce sanse ar avea o motiune de cenzura sa doboare Guvernul Ponta, Vasile Blaga a raspuns: "Dupa cate am vazut noi martea trecuta, domnul Ponta are o majoritate suficienta in Parlament".

Blaga a mai spus ca democrat-liberalii au finalizat pe cartea neagra a guvernarii USL si vor sa initieze o motiune de cenzura, dar nu stiu cine o va mai semna.

El a aratat ca i-a invitat public pe reprezentantii opozitiei sa sustine demersul, iar unii dintre ei au spus ca nu-si doresc sa colaboreze cu democrat-liberalii.

"I-am invitat public deja si o sa si discutam cu ei, asta nu este nicio problema. Dar public noi i-am invitat. Dansii au spus ca deocamdata nu-si doresc sa colaboreze cu noi in opozitie", a adaugat Blaga.

El a mai spus ca programul trimis de Victor Ponta este "pur si simplu o bataie de joc", "nu are niciun fel de viziune si nu se fundamenteaza pe nimic".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Constanta, ca nu a citit, deocamdata, programul de guvernare al Guvernului, dar ca acesta va fi analizat, iar apoi liberalii vor decide daca initiaza sau nu o motiune de cenzura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.