Premierul Ponta a dezvaluit, sambata, in fata a 4200 de femei social-democrate, la Sala Palatului, secretul calmului si linistii pe care le are in viata politica, el aratand ca in fiecare dimineata urmareste, la cafea, alaturi de fiica sa, Irina, desene animate ca "Piratii" si "Doctorita Plusica".

"Ma intreaba toata lumea cum pot sa fiu atat de calm, cum pot sa fiu linistit, de ce nu raspund cand sunt atacat de domnul Basescu, de alti domni, tot cu «escu». Pai e simplu: dumneavoastra nu ati fi fericiti, n-ati fi calmi, n-ati fi pozitivi daca in fiecare dimineata cand isi bei cafeaua te uiti cu o domnisoara la «Piratii» si «Doctorita Plusica»? Cred ca ati fi...”, a spus Ponta, in discursul sustinut in fata femeilor PSD, de 8 Martie, transmite MEDIAFAX.

Ponta a venit la Sala Palatului pentru a fi alaturi de femeile social-democrate de 8 Martie, cand acestea au organizat un eveniment de lansare a Manifestului european al femeilor PSD, intitulat "Primavara social-democrata".

Premierul a venit alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu, candidat la alegerile europarlamentare, si de fiica sa, Irina, ambele imbracate in tinute rosii. La eveniment a fost prezenta si mama premierului, si ea purtand un sacou rosu.

Atat mama sa cat si sotia si fiica sa au urcat pe scena in timpul discursului pe care l-a sustinut, premierul precizand ca a negociat aceasta ipostaza cu familia sa si mentionand ca, fata de aceste negocieri, cele cu presedintele Traian Basescu sunt usoare.

Ponta a precizat ca isi doreste ca Romaniei sa ii fie redate, dupa noua ani de cearta si scandal, armonia si increderea in sine si a subliniat ca alaturi de 52% din populatia tarii, reprezentata de femei, merge "oriunde" la victorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.