Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia "niciodata" un pact de coabitare scris sau nescris cu Traian Basescu, deoarece acesta este "ultimul om" care ar putea fi aliatul PNL.

Antonescu a afirmat in cadrul Delegatiei Permanente a PNL Prahova ca nu va incheia niciun fel de pact cu seful statului.

"Vreau sa le fie clar tuturor, nu am incheiat si nu vom incheia niciodata niciun fel de pact de coabitare, scris sau nescris cu Traian Basescu, pentru ca noi am avut, PNL, o alianta cu Traian Basescu, noi ne-am adus contributia decisiva intr-o campanie extraordinara in anul 2004 si i-am dat o sansa enorma lui Traian Basescu, care a fost zece ani presedintele Romaniei. Stim ce a facut Traian Basescu, nu avem niciun dubiu in legatura cu asta, si e ultimul om care ar putea fi aliatul nostru", a afirmat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat ca PNL a plecat de la guvernare in urma alegerilor parlamentare din 2008, refuzand conditiile de intelegere cu Traian Basescu, pentru a ramane in opozitie timp de patru ani de zile.

"PNL singur patru ani de zile s-a batut, fara sa-si faca nici cu ochiul, fara sa faca nici intelegeri pe sub masa, fara sa ia pauza, s-a batut cu Traian Basescu si a fost in opozitie. PSD a facut Guvern cu domnul Basescu in 2009, UDMR, care a trebuit sa stea putin in opozitie cat au fost scosi de catre pesedisti, le ia locul dupa ce PSD a plecat de acolo. Singurul partid care intre 2008 si 2012 a stat in opozitie, impotriva a ceea ce a numit regimul Basescu, total, complet, adevarat, a fost PNL", a mai spus presedintele PNL.

El a afirmat ca este "o mare nedreptate ca astazi PNL e in opozitie", insa acest lucru s-a intamplat dupa ce PSD a depasit "o linie rosie" in cadrul USL.

Citeste si: Antonescu il ataca pe Ponta: Se dovedeste crescut la scoala lacomiei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.