Fostul ministru al Transporturilor Ramona Manescu afirma ca "presiunile sunt o realitate" la Ministerul Transporturilor si ca s-a confruntat pe perioada mandatului cu amenintari si incercari de intimidare, fara sa ofere insa detalii despre persoanele in cauza.

"Pe durata mandatului meu s-a aplicat legea, iar atunci cand am constatat incalcarea acesteia au fost destituiti functionari, asa cum bine stiti, sau consilii de administratie, indiferent de presiunile care s-au facut. Dupa cum ati observat si din ancheta in curs de desfasurare la CFR Marfa, presiunile sunt o realitate la Ministerul Transporturilor si sunt exercitate in principal de acele grupuri care au deranjate de actiunile mele. Sper ca aceste grupuri sa nu se foloseasca de acest prilej pentru a-si recupera pozitiile. (...) Indiferent de presiunile si amenintarile pe care le-am primit, si nu au fost putine, indiferent de modul in care s-a incercat intimidarea mea, va spun ca nu mi-a fost teama sa continui schimbarile si sper ca acet lucru sa se intample in continuare cu cel care va veni dupa mine", a spus Manescu, potrivit MEDIAFAX.

Ea a sustinut miercuri o declaratie de presa, de 15 minute, in care a facut un bilant al mandatului de sase luni la conducerea Ministerului Transporturilor, la finalul careia jurnalistii nu au putut insa adresa intrebari.

Manescu a trecut in revista principalele proiecte in care s-a implicat si a cerut ca noul ministru sa le finalizeze.

Ea a multumit premierului pentru sprijinul acordat in guvern, precum si colegilor din Cabinet, institutiilor statului si functionarilor din minister cu care a avut o colaborare foarte buna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.