Calin Popescu Tariceanu a lansat un apel, miercuri, catre liderul PNL, Crin Antonescu, sa revina asupra deciziei luate marti si sa revina in USL, el precizand ca miercuri dimineata a avut o discutie cu Victor Ponta, care l-a asigurat ca doreste continuarea USL "in actuala forma".

"Nu voi accepta decizia luata ieri, deoarece eu aprecize ca a fost luata pe baza unor afirmatii false, a unor afirmatii gresite care au fost furnizate colegilor mei si acestia au fost indusi in eroare. Am vorbit dimineata cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continuam proiectul USL si mi-a dat asigurari ca vrea sa continue proiectul USL in actuala forma. Ii solicit lui Crin Antonescu sa revina asupra deciziei si sa revina in USL. Draga Crin, daca tu nu-ti vei asuma tu aceasta responsabilitate, atunci o voi face eu. Ii voi cere premierului Victor Ponta sa-si mentina toate angajamentele in cadrul USL, respectiv mentinerea tuturor pozitiilor in cadrul institutiilor centrale si locale, liste comune, candidat la prezidentiale", a afirmat Tariceanu, scrie MEDIAFAX.

El a precizat ca dupa conferinta de presa va merge sa se intalneasca cu premierul Ponta.

Citeste si: Antonescu: Decizia iesirii de la guvernare a PNL, luata cu un vot covarsitor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.