Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, dupa anuntul iesirii PNL de la guvernare, ca are convingerea ca cel mai tarziu la sfarsitul anului liberalii vor reveni la guvernare, el evitand sa dea detalii despre modul in care se va intampla acest lucru.

"As sa le spun tuturor alegatorilor USL ca, indiferent daca vom continua in opozitie sau daca vom continua la putere – pentru ca si daca vom fi acum in opozitie convingerea mea este ca foarte curand, cel mai tarziu la sfarsitul acestui an, vom reveni la guvernare, noi, PNL – dar si dintr-o postura, si din alta vom incerca sa aparam cu mijloacele specifice fie guvernarii, fie opozitiei, marile valori, marile tinte, marile obiective, pe care le-am propus oamenilor", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Antonescu a precizat ca PNL e dispus sa isi asume guvernarea, in conditiile in care ar detine functia de premier.

"Suntem dispusi ca, in varii formule guvernamentale, sa ne asumam guvernarea. Sigur ca noi discutam in fond aici in principal despre o formula in care PNL ar avea primul-ministru, evident ca asta ar fi", a spus Antonescu.

El a tratat intr-un registru ironic ipoteza in care PNL ar asuma guvernarea cu un alt premier de la PSD. "Teoretic, sa incercam cu un alt pesedist? Dumneavoastra ati incerca? Dar, teoretic, exista...", a spus Antonescu, razand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.