Premierul Victor Ponta a precizat, luni, ca, in cazul retragerii PNL din Guvern, termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, cand expira interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

Intrebat daca in planul prezentat privind ministrii interimari se inscrie si ministrul interimar al Internelor, Gabriel Oprea, Ponta a precizat: "Da, se inscrie. Interimatul expira pe 8 martie. Deci, noi, pana atunci, trebuie sa avem un alt Guvern".

El a spus ca ministrii interimari numiti in functii dupa eventuala iestire a PNL de la guvernare nu vor sta 45 de zile ca interimari, pentru ca la Ministerul de Interne nu se poate numi un nou interimar, dupa expirarea celor 45 de zile, scrie MEDIAFAX.

"Deci, practic, da, termenul este 8 martie. Eeste termenul la care exipra cele 45 de zile si nu putem merge mai departe si nici nu putem sa avem un Guvern fara ministru de Interne", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.