Ponta a declarat ca s-a intalnit cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, pentru o discutie in urma careia aceasta a decis insa sa nu demisioneze din postul de ministru, urmare a acuzatiilor formulate de presedintele Traian Basescu.

El a precizat ca a discutat cu Mariana Campeanu luni dimineata.

Intrebat daca aceasta a decis sa demisioneze, Ponta a raspuns ca nu.

Joi, liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a discutat cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, dupa ce aceasta s-a sfatuit si cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca i-a transmis ca nu trebuie sa demisioneze atat timp cat acuzatiile presedintelui Traian Basescu nu se bazeaza pe nimic concret, scrie MEDIAFAX.

"Dupa ce a discutat cu Antonescu, a discutat cu mine si, din punctul meu de vedere, atat timp cat acuzatiile presedintelui Basescu nu se sustin pe nimic concret, doamna Campeanu trebuie sa isi continue activitatea", a spus Ponta.

Referitor la faptul ca Agentia Nationala de Integritate (ANI) s-a autosesizat in cazul ministrului, Ponta a raspuns scurt : "Vedeti ? Ce vreti eficienta mai mare decat asta ?".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.