Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii transmite lui Victor Ponta sa accepte propunerile liberalilor, daca nu vrea ca locul sau sa fie luat de Klaus Iohannis.

Intrebat, intr-o emisiune la Pro TV, daca il vede ca viitor premier pe Iohannis, Antonescu a raspuns: "Nu numai ca-l vad, dar uite asa, din emisiunea asta de aici, ii si transmit domnului Ponta un mesaj foarte simplu: sa accepte ceea ce e dreptul nostru si ceea ce-i spre binele domniei sale, sa-l aiba pe dl Klaus Iohannis vicepremier decat, mai devreme sau mai tarziu, Klaus Iohannis sa devina premier. Evident, in locul domniei sale".

Liderul PNL spune ca Vitor Ponta poate sa se mentina la putere cel mult pana in toamna.

"Pentru ca domnul Ponta face acum o alegere nu pentru o saptamana, pentru doua, pentru trei. Domnul Ponta poate cel mult sa se mentina la putere pana in toamna – in cel mai bun caz pentru domnia sa – dar in conditiile in care a rupt USL, n-are cum sa mai imagineze ca poate ramane premier dupa toamna, decat cu un presedinte pe care-l pune domnia sa", a mai adaugat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.