Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca face apel la ministrul Muncii, Mariana Campeanu, sa-si prezinte demisia daca stie ca sotul ei nu este invalid si nu are niciun handicap care sa il incadreze in gradul intai de invaliditate.

"Daca stie ca sotul dansei nu este invalid, nu are handicap sever (...) sa-si prezinte demisia", a spus Basescu, referindu-se la Mariana Campeanu, transmite MEDIAFAX.

Ministrul Mariana Campeanu i-ar fi dat sotului sau in 2005, cand conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie si indemnizatie de insotitor, in urma incadrarii in gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate in baza unor "acte neclare si diagnostice discutabile", afirma Centrul de Investigatii Media.

Informatiile apar intr-un material de presa publicat marti de Centrul de Investigatii Media.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, afirma ca materialul de presa despre pensionarea sotului sau a avut "drept unic scop denigrarea" ei si a familiei, printr-un demers "nedeontologic si nesustinut de dovezi concrete", demnitarul adaugand ca analizeaza posibilitatea de a da in judecata autorii.

"Intreg acest demers jurnalistic este nedeontologic si nesustinut de dovezi concrete, si isi propune ca scop evident si transparent alterarea imaginii mele publice de profesionist si om politic. Mai grav decat atat, obiectul atacului il reprezinta intimitatea familiei mele, sotul meu nefiind persoana publica si neimplicat in politica sau in activitati de interes public. (...) Consider ca informatiile difuzate in spatiul media nu raspund niciunui interes public legitim, avand drept unic scop denigrarea mea si, cel mai grav, a familiei mele, prin urmare voi reflecta asupra demersurilor judiciare imediate ce vor fi intreprinse in acest sens", se arata intr-un comunicat remis, miercuri seara, de Campeanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.