Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul sau, ca marca Uniunii Social Democrate este inregistrata la OSIM de varul autointitulatului rege al romilor Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu, comentand ca, daca nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

Postarea Alinei Gorghiu incepe cu o intrebare: "A cui este USD?".

"La marca inregistrata, ma refer. Stiti?", continua ea, potrivit MEDIAFAX.

Deputatul liberal vine si cu raspunsul: "Aflati ca apartine, cu acte la OSIM, varului regelui Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu".

Gorghiu arata ca inregistrarea la OSIM dateaza din noiembrie 2011 si apreciaza ca, "daca nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul ca Mihutescu este vicepresedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut".

"Adaug la asta declaratia recenta a fiului regelui Cioaba, care spunea ca ei vor sa se alieze cu liberalii, ca romii au avut mereu o gandire liberala. Mai intelegeti ceva?", mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite si un mesaj reprezentantilor USD: "Sa nu uit, daca le vine ideea celor din Uniunea cea noua, dar de origini vechi, sa-si schimbe numele in Uniunea Social Progresista... sa renunte, ca domnul Mihutescu a acoperit tot", spune aceasta.

PSD, UNPR si PC au format, saptamana trecuta, alianta electorala Uniunea Social Democrata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.