Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca Biroul Politic a decis ca formatiunea sa ceara partenerilor din USL anularea documentelor privind infiintarea USD.

El a mai spus ca infiintarea USD contravine acordului privind USL, transmite MEDIAFAX.

Liderul liberal a precizat totodata ca PNL cere PSD, UNPR si PC anularea imediata a documentelor referitoare la infiintarea USD, considerand ca acestea contravin "explicit si flagrant" protocolului USL, articolul 9, punctul 8.

"Nu putem interzice - si nu avem de gand - acestor trei formatiuni sa mearga intr-o formula comuna de alegeri europarlamentare, dar nu prin incalcarea protocolului in vigoare al USL si nu prin incercarea de a substitui - cu posibilitatea de a insela electoratul - o titulatura care a insemnat si insemna cu totul altceva si anume USL", a spus Antonescu.

De asemenea, Antonescu a precizat ca daca partenerii continua cu USD, atunci se situeaza in afara prevederilor protocolului USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.