Deputatul PSD Catalin Radulescu, vizat de o ancheta a DNA in care au loc perchezitii la una din firmele sale, spune ca stia de vineri despre aceasta actiune "pusa la cale", el sustinand ca nu are de ce sa ii fie teama si adaugand: "Sa le fie teama altora de ce pot eu sa spun".

"Stiu exact ce s-a pus la cale si de catre cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, stiam de vineri ca vor fi o multime de actiuni impotriva mea. Nu vreau sa comentez pentru ca nu ar fi bine, pana la urma verifica o companie. Eu sunt unul dintre patroni, dar este un alt administrator, eu nu am administrat compania si habar nu am ce se intampla in aceasta companie", a spus deputatul PSD, sustinand ca a fost amenintat.

El a precizat ca administrator al acestei firme este fratele sau, care a fost chemat la actiunea anchetatorilor.

Intrebat daca ii este teama, el a spus ca nu are de ce sa ii fie teama: "De ce sa imi fie teama? Nu mi-e teama, sa le fie teama altora de ce pot eu sa spun. Sunt medic de profesie si toata viata mea am fost in slujba oamenilor. Nu imi fac niciun fel de problema".

Intrebat, de asemenea, de unde crede ca vin amenintarile la adresa sa, el a spus: "Amenintarile pot veni din zona judetului Arges, stiti cum este acest judet (...) Suntem intr-o tara in care totul se face la comanda politica".

Perchezitii la firma deputatului PSD Catalin Radulescu

Deputatul Catalin Radulescu a declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii nu au descins si la locuinta sa, ci numai la sediul firmei de constructii Concordia Con.Strade din Pitesti.

"Este o companie (Concordia Con.Strade -n.r.) care lucreaza si a castigat numai licitatii publice. (...) In Arges am lucrat foarte putin. Este un contract pe la Constanta, mai sunt cateva contrcate. Din sute de licitatii la care a participat in trei, patru ani de zile a castigat trei sau patru licitatii. In rest, a fost eliminata de pe locul intai (...) Probabil asa au invatat unii si altii, ca o competitie politica inseamna razbunare, inseamna actiuni de genul asta, sa trimiti DNA-ul la companii sa verifice lucrari si chestiuni de genul asta. Asta au invatat ei in Arges, asta vor face totdeauna", a spus Catalin Radulescu.

Citeste si:
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD. Ce acuzații grave i...
Deputatul Aurel Bălășoiu a...

In urma cu o luna, deputatul Catalin Radulescu posta pe internet un mesaj adresat "tuturor coruptilor", prin care le dadea "sfatul prietenesc": "Bucurati-va de posturile pe care le aveti, pentru ca altfel s-ar putea sa intrati intr-un razboi pe care il veti pierde si sa va petreceti anii prin locuri care nu va vor place”.

"Le transmit un mesaj tuturor coruptilor din opozitie sau din propriul partid sau USL: nu fiti linistiti, pentru ca daca credeti ca daca unii din voi v-ati aranjat dosarele de la DNA ati scapat si chiar aveti tupeu sa va ganditi ca sunteti spalati si curati si va ganditi sa candidati la un anumit moment la sefia Consiliului Judetean Arges. Mai ganditi-va pt ca nu ati reusit sa ma pacaliti nici pe mine nici argesenii. Poate ca vreti sa faceti intelegeri cu anumiti primari care va aseamana, insa nu-l credeti prost pe premier chiar daca va bazati pe prietenii sus puse (…) Va atentionez, baieti, nu imi fortati mana . Gata, luati mana corupta de pe acest judet. Argesenii au nevoie de altceva . Nu de soferi, ospatarii, fosti securisti, fosti informatori , nu facem raliu cu Argesul si nici spectacole care sa il pacaleasca pe premier . Va dau un sfat prietenesc: bucurati- va de posturile pe care le aveti pt ca altfel s-ar putea sa intrati intr- un razboi pe care il veti pierde si sa va petreceti anii in locuri care nu va vor place", le transmitea deputatul printr-un mesaj pe Facebook adresat "coruptilor" din Arges.

Citeste si:
Percheziții la Institutul Marius Nasta din București: suspiciuni de...
Percheziții la Institutul...

In acelasi mesaj, el mai spunea ca vrea ”un Arges cu politie necorupta, cu un DNA corect”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.