Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, ca discutiile PSD-PNL nu reprezinta negocieri pe functii, intrucat "in Guvern nu suntem la talcioc", el aratand ca premierul a propus o formula guvernamentala care include un vicepremier in plus si nu preluarea unei functii de la alt partid

Intrebat ce concesii sunt dispusi sa faca social-democratii pentru a ajunge la un consens cu PNL in privinta restructurarii Guvernului, Dragnea a precizat: "Practic nu sunt negocieri, deci nu cred ca putem vorbi de concesii".

"Este vorba de un model guvernamental prezentat de primul-ministru, pentru ca din moment ce noi nu vrem sa luam vreo functie de la niciun partid, nu avem ce sa negociem, sa le spunem dati-ne noua o functie, vrem noi sa va dam alta functie. Nu am facut niciodata lucrul asta si nu o sa-l facem niciodata, pentru ca nu suntem in cadrul Guvernului la talcioc", a precizat Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca Ponta a propus o formula guvernamentala, o arhitectura guvernamentala care contine inca un post de vicepremier.

"Atata dezbatere si atata tensiune si atata patima din partea unora ca mai apare un post de viceprmeier... Dar de ce, Doamne iarta-ma? Atat timp cat nu se ia de la niciun partid...", a mai spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.