Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmand: "PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei".

"Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la altii. Este o ecuatie simpla, clara, in care nu cerem nimic de la altii", a declarat Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Sibiu, referindu-se la stadiul negocierilor din USL, transmite MEDIAFAX.

"Sansele scad exponential pe masura ce timpul trece. Scad sansele de finalizare cu succes a negocierilor. Eu cred ca daca mai avem rabdare, revine PSD si renunta la o solicitare care nu este buna. Eu nu sunt marul discordiei. PNL nu este dispus sa renunte. Noi am avut niste solicitari minimale care se refereau la propunerile noastre. Ba mai mult, am acceptat in principiu, ca niste posturi de ministru delegat sa fie transformate in posturi de ministri plini, dar mai departe de atat nu vom merge", a mai adaugat liderul PNL.

El a mai spus este exclus ca PC sa aiba un vicepremier.

"PSD trebuie sa aleaga intre noi si ei. Nu acceptam ca PNL si PC sa fie pe picior de egalitate", a avertizat Iohannis.

El a mai spus ca PSD a venit la negocieri cu "pretentii care nu sunt chiar in regula".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.