Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu se poate sta cu Guvernul blocat pana cand se hotarasc liberalii in privinta restructurarii, el aratand ca social-democratii au acceptat toate solicitarile avansate de liberali si ca sunt surprinsi de refuzul acestora.

"Am ramas suprinsi ca PNL nu e de acord cu aceasta varianta (propusa de Victor Ponta - n.r.) Am ramas foarte surprinsi si asteptam sa vedem daca se hotarasc, pentru ca nu putem sa stam cu Guvernul blocat pana cand se hotarasc dumnealor", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca PSD a acceptat toate solicitarile PNL.

"Toate solicitarile dumnealor au fost acceptate: domnul Iohannis viceprim-ministru, ministru de Interne, sa coordoneze nu stiu ce trebuie sa coordoneze - va coordona. Dar mi se pare firesc ca fiecare partid din cele patru sa aiba un viceprim-ministru daca discutam de o coerenta in ceea ce priveste sustinerea politica a Guvernului", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.