Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu mai este la fel de increzator in faptul ca in USL se mai poate ajunge la un consens in legatura cu restructurarea Guvernului, el aratand ca este foarte surprins de atitudinea PNL, care a respins propunerea premierului Ponta.

"Sincer, nu mai sunt la fel de increzator (ca se poate ajunge la un consens - n.r.). In primul rand, sunt foarte surprins de aceasta atitudine - am inteles ca pana acum nu am facut nimic in Guvern si trebuie sa vina nu-stiu-cine ca sa ne imbunatateasca activitatea, am inteles ca sa ne coordoneze, foarte bine", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca social-democratii au ramas surprinsi de faptul ca PNL nu e de acord cu varianta de restructurare propusa de Ponta, aratand ca in PSD nu se inteleg motivele pentru care PNL nu accepta.

"Premierul a spus foarte clar ca inainte de fiecare sedinta de Guvern dumnealui si cei patru viceprim-ministri care reprezinta cele patru partide au o discutie politica in ceea ce priveste oportunitatea actelor normative care se adopta in Guven si nu intelegem de ce nu se accepta", a spus Dragnea.

El a precizat ca Victor Ponta a propus o formula corecta, cu o logica destul de sanatoasa, anume ca fiecare partid sa aiba un viceprim-ministru.

Citeste si: Antonescu: Nu acceptam vicepremier pentru PC cu Daniel Constantin


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.