Mai bine de 7000 de persoane s-au adunat sambata la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu.

"Vrem lege, nu faradelege, bunastare muncita, nu pomeni electorale", a spus, in deschiderea mitingului, Catalin Predoiu. Prim-viceprsedintele PDL a mai spus ca "USL impinge Romania in saracie, se rasteste prin penali si mafioti la justitie" si ca in "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncati in strada", denuntand "imoralitatea guvernului Ponta".

"Aceasta batalie este pentru Romania noastra si viitorul copiilor nostri...Romania noastra nu inseamna plagiatori, hoti", a adaugat Predoiu. "Voi sunteti gata sa luptati pentru Romania noastra?", s-a adresat Predoiu participantilor la miting. "Mesajul nostru pentru Ponta si Antonescu este: Va vom invinge!", anunta MEDIAFAX.

La mitingul PDL participa liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.