Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, afirma ca in partid este "un numar mai mic" de membri care cred ca iesirea de la guvernare ar fi o varianta, principalul argument fiind acela ca "PNL pierde profil in cadrul aliantei", dar exista "un numar mare de membri care vor sa continue USL".

Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza faptul ca tot mai multi colegi de partid sustin iesirea PNL de la guvernare, transmite MEDIAFAX.

"Asta este: sunt un numar mare de membri care vor sa continue USL si sa se ramana la guvernare si este un numar mai mic care cred ca ar fi o varianta iesirea de la guvernare", a raspuns el.

Intrebat ce parere are, personal, despre acest lucru, Iohannis a afirmat ca "sunt argumente si de-o parte si de alta".

"Sunt argumente si de-o parte si de alta. Argumentul principal pentru a ramane este ca USL a castigat alegerile si ar trebui sa continue pana-si indeplineste mandatul. Argumentul de cealalta parte este ca PNL pierde profil in cadrul aliantei, vezi masura scutirilor de rate", a spus Iohannis.

Intrebat daca eventuala iesire de la guvernare nu ar afecta candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, Iohannis a raspuns: "Parerile sunt foarte impartite. Cred ca ar trebui discutata de analisti profesionisti. N-as raspunde la aceasta intrebare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.