Partidul Miscarea Populara, proaspat inregistrat saptamana trecuta, si care are in prezent 13 deputati, doreste sa initieze doua motiuni simple la Camera, pentru care sa ceara sprijinul tuturor parlamentarilor opozitiei.

Conducerea Partidului Miscarea Populara a decis luni sa depuna la Camera Deputatilor doua motiuni simple, la adresa ministrilor Transporturilor si Apararii, in legatura de gestionarea situatiei dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PMP.

Potrivit surselor citate, motiunile simple ale PMP ii vor viza pe ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, si pe ministrul Apararii, Mircea Dusa, in legatura cu "gestionarea dezastruoasa a consecintelor recentului accident aviatic".

Pentru depunerea unei motiuni simple, este necesar ca documentul sa fie sustinut de cel putin 50 de deputati.

In conditiile in care in acest moment PMP mizeaza pe 13 deputati, formatiunea doreste sa ceara sprijinul tuturor deputatilor din opozitie pentru depunerea motiunilor, inclusiv a celor de la PDL, au mai precizat sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.