Liderii PMP poarta discutii cu primarii PDL Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Stefan, pentru a se alatura formatiunii, prin Fundatia Miscarea Populara, au declarat surse politice.

Conform surselor citate, cei mai importanti primari ai PDL ar urma sa se alature Miscarii Populare, discutiile cu acestia purtandu-se in aceste zile.

Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba-Iulia, Mircea Hava, si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Acestora li se adauga primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca. Acesta a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca este membru in Fundatia "Miscarea Populara" inca din vara anului trecut, dar ca nu paraseste PDL pentru a nu-si pierde mandatul. Falca a fost rezervat in a-si declara public sprijinul pentru PMP, spunand ca stie sa faca diferenta intre activitatea sa in fundatie si responsabilitatea pe care o are in calitate de presedinte al PDL Arad.

De altfel, nici ceilalti primari care ar putea sprijini Miscarea Populara nu vor parasi PDL, pentru a nu isi pierde mandatele de edili. De aceea, discutiile care se poarta cu acestia sunt pentru inscrierea lor in fundatie.

Insa, inscrierea lui Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava sau Gheorghe Stefan in Fundatia Miscarea Populara ar fi un semnal important pentru ceilalti membri PDL, mai ales in judetele acestora, au explicat sursele citate.

George Scripcaru, Mircea Hava si Gheorghe Stefan sunt si liderii organizatiilor judetene ale PDL din Brasov, Alba si, respectiv, Neamt, astfel ca odata cu ei ar urma sa se orienteze spre Miscarea Populara din democrat-liberalii din aceste filiale.

Sambata, la Brasov a avut loc sedinta Colegiului Director largit al PDL, de la care au lipsit primarul Clujului, Emil Boc, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Elena Udrea a anuntat, joi, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in Miscarea Populara.

In urma plecarii acesteia, au trecut de la PDL la PMP parlamentarii democrat-liberali Camelia Bogdaneci, Daniel Geanta, Dragos Gunia, Petru Movila, Adrian Gurzau, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.