Pentru ca ca decizia din dosarul "Zambaccian" nu a fost motivata inca, judecarea cererii i lui Adrian Nastase de contopire a pedepselor din cele doua condamnari definitive a fost amanata, luni, de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Acest lucru a fost posibil pentru ca instanta suprema nu a redactat motivarea deciziei din dosarul "Zambaccian", prin care l-a condamnat pe fostul premier la patru ani de inchisoare cu executare, anunta MEDIAFAX.

De asemenea, instanta, dupa ce a stabilit ca este competenta sa solutioneze acest caz, a aratat ca nu poate continua procesul pana nu primeste motivarea deciziei dispuse de instanta suprema in dosarul "Zambaccian". Astfel, instanta a aratat ca va trimite o adresa la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), pentru a verifica daca a fost redactat documentul si a stabilit ca procesul sa se reia in 3 martie.

Avocatii lui Adrian Nastase au cerut instantei ca de la ICCJ sa fie adus intregul dosar "Zambaccian", solicitarea fiind admisa.

Adrian Nastase le-a cerut judecatorilor sa solicite instantei supreme redactarea in decurs de 30 de zile a deciziei de condamnare din dosarul "Zambaccian".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.