Prefectul de Constanta, Eugen Bola, a anuntat, vineri, ca demisioneaza din functie, anuntul fiind facut in timpul vizitei in judet a vicepremierului Liviu Dragnea, care s-a declarat nemultumit de modul in care au actionat autoritatile judetene in perioada codului rosu.

Prefectul si-a anuntat demisia in sedinta Comandamentului pentru Situatii de Urgenta Constanta, la care participa si vicepremierul Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a mers, vineri, la Constanta, pentru a discuta cu prefectul Eugen Bola despre modul in care acesta a gestionat situatia din judet in timpul ninsorilor si viscolului de zilele trecute, dar si pentru a stabili masurile care vor fi luate in perioada urmatoare.

"Voi avea o discutie cu domnul prefect intre patru ochi, eu nu am venit sa demit, pentru ca nu demit eu. Un prefect nu poate fi demis decat de Guvern. O sa am o discutie cu dumnealui, dupa ce vorbesc cu el va garantez ca va spun absolut tot", declara Dragnea la intrarea in sediul Prefecturii Constanta, transmite MEDIAFAX.

El a fost intrebat de jurnalisti daca este nemultumit de modul in care prefectul judetului, Eugen Bola, a gestionat situatia pe timpul codului rosu de ninsori, Dragnea raspunzand afirmativ.

Tot vineri si-a anuntat demisia din functie si prefectul de Braila, Gheorghi Obreja, care a fost inzapezit doua zile in localitatea Gemenele, in timp ce in judet erau izolate zeci de sate din cauza viscolului si zapezii.

De asemenea, miercuri a fost eliberat din functie prefectul de Buzau Gabriel Balta, in urma unei vizite facute de Dragnea si Dusa in judet, cand prefectul nu a stiut care erau cele cinci localitati izolate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.