Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi, in urma condamnarii la cinci ani de inchisoare a lui Relu Fenechiu, ca acesta este o "mare pierdere" pentru PNL, iar liberalii spera ca "va trece cu bine prin aceasta incercare" si va ramane apropiat partidului.
"Liberalii isi mentin punctul de vedere de a nu comenta deciziile instantelor, chiar daca din perspectiva umana pot sa-mi exprim regretul ca cineva trece printr-o astfel de experienta. Pentru PNL este o mare pierdere, Relu Fenechiu fiind un om politic cu experienta si care a pus bazele multor proiecte liberale. Fenechiu a fost alaturi de partid si cand PNL a trecut prin vremuri grele de opozitie, dar si cand a trebuit sa-si indeplineasca obiectivele de guvernare. De altfel, prin activitatea sa la conducerea Ministerului Transporturilor a dat dovada de profesionalism, lucru recunoscut de toata lumea, ne aducem aminte de deblocarea fondurilor europene pe Transporturi. Ne exprimam speranta ca Relu Fenechiu va trece cu bine prin aceasta incercare in plan personal si va ramane apropiat PNL", a declarat Pocora, pentru MEDIAFAX.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, iar fratele acestuia, Lucian Fenehiu, a primit o pedeapsa tot de cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul "Transformatorul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.