Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, daca premierul Victor Ponta nu isi asuma emiterea unei OUG care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedura penala, este emblema coruptiei, "devine scutul oamenilor corupti".
Traian Basescu a declarat ca, daca premierul nu isi asuma emiterea unbei OUG care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedura penala, este emblema coruptiei, "devine scutul oamenilor corupti".

"Daca primul ministru nu isi asuma emiterea unei OUG care sa corecteze neajunsurile articolului 140 din Codul de procedura penala, este emblema coruptiei. Are destule altele care l-au situat deja in sfera omului corupt, prin utilizarea actelor normative, ba pamanturile la CJ Braila, ba problema Rompetrol, ba problema ASF, toate astea il arata ca fiind un om corupt, dar in cazul in care nu face urgent modificarile care trebuie facute acestui articol, el devine scutul oamenilor corupti si devine primul responsabil ca nu a actionat cand trebuia"
, a afirmat Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

Citeste si: Basescu: Imi asum eroarea de a nu fi inteles in totalitate Codul de Procedura Penala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.