Deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, ca a demisionat din partid, au declarat surse democrat-liberale.

UPDATE

Elena Udrea va merge la Partidul Miscarea Populara, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, daca Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienta care s-ar alatura acestui partid, el raspunzand: "De ce nu?".

El a adaugat insa ca nu a vorbit pana acum despre acest lucru.

Eugen Tomac a fost intrebat si despre posibila intrare in PMP a consilierilor prezidentiali recent eliberati din functie. "Domnul Funeriu deja a anuntat ca se alatura partidului, ii asteptam cu multa bucurie si pe ceilalti consilieri care vor dori sa se implice in activitatea politica a partidului, sunt bineveniti. Sunt oameni care au facut politica, altii nu au facut politica. Nu am discutat si nu va pot confirma nume in afara de ce am discutat cu domnul Funeriu", a raspuns Tomac la intrebari. El a precizat ca nu a avut o discutie cu ceilalti consilieri, dar a aratat ca unii dintre ei sunt membri fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara.



PDL convocase pentru 1 februarie, la Brasov, Colegiul Director largit si Biroul Permanent National al partidului, la care fusese invitata si Elena Udrea, pentru"a explica declaratiile sale publice critice fata de deciziile partidului".

Potrivit MEDIAFAX, surse din PDL au aratat ca astfel de convocari preced de obicei deciziile de excludere din partid.

Conform surselor citate, joi insa Elena Udrea l-a sunat pe Gheorghe Flutur, caruia i-a spus ca nu vine la Brasov si ca a demisionat din partid.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, Elena Udrea si Gheorghe Flutur nu au putut fi contactati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.