Raed Arafat a preluat joi, la MAI, functia de secretar de stat in acest minister, urmand sa conduca noul Departament de Interventii in Situatii de Urgenta, si a declarat cu acest prilej ca numirea a fost o oportunitate pe care nu a putut sa o refuze.

"Este o oportunitate in fata careia nu aveam voie si nu puteam sa spun nu. Responsabilitatea este imensa, imi dau seama de acest lucru, dar cred ca putem face pasi inainte pentru crearea unui model care sa traiasca si care sa fie in folosul populatiei", a declarat Arafat, care a ocupat anterior functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Fondatorul SMURD a subliniat, cu acelasi prilej, ca plecarea sa din Ministerul Sanatatii nu inseamna ca va rupe relatiile cu aceasta institutie, in conditiile in care structura pe care o coordoneaza acum implica inclusiv o parte medicala, ceea ce "va permite o integrare reala a sectorului de urgenta".

Raed Arafat a preluat mandatul de secretar de stat la MAI in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului interimar al Afacerilor Interne Gabriel Oprea, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.