Partidul Miscarea Populara va fi inscris in Registrul partidelor politice, in urma deciziei definitive data miercuri de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, liderul formatiunii, Eugen Tomac, declarand ca "29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a PMP".

Curtea de Apel a hotarat, astfel, sa mentina decizia data de Tribunalul Bucuresti, din 16 septembrie 2013, care a dispus inregistrarea PMP in Registrul partidelor.

Potrivit MEDIAFAX, hotararea a fost contestata, la Curtea de Apel Bucuresti, de Alianta Partidul Popular European - Crestini Democrati si Democrati Europeni, Octavian Bot, Partidul Democrat si Asociatia Celor Care au Luptat in Revolutia din Decembrie 1989 "Phoenix" Constanta.

Cererea de inscriere a fost inregistrata pe rolul instantei de Eugen Tomac, Teodor Anatol Baconschi, Dragos Mihael Ciupar, Razvan Adrian Papahagi, Cristian Petrescu si Partidul "Miscarea Populara".

"Astazi, la mai bine de sase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru inregistrarea juridica drept partid politic, Curtea de Apel Bucuresti a respins apelurile la Decizia de inregistrare a PMP. Pe cale de consecinta, Decizia Tribunalului ramane definitiva si irevocabila", precizeaza Eugen Tomac.

Tomac afirma ca "data de 29 ianuarie 2014 va ramane in istorie ca data de nastere a Partidului Miscarea Populara".

"De astazi, PMP este, oficial, partid politic si trece la o noua etapa, cea a consolidarii si dezvoltarii sale ca partid de centru-dreapta pe esichierul politic al Romaniei. Ne reafirmam acum ca fiind un altfel de partid, care isi propune o alta cultura politica ca alternativa la actuala lipsa de viziune din spatiul politic. Ii asteptam langa noi pe toti romanii de buna credinta, vrednici si cinstiti sa ni se alature in lupta noastra ca partid al clasei de mijloc, in slujba binelui comun", mai declara Eugen Tomac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.