Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice.

Potrivit surselor citate, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa decida, in zilele urmatoare, daca raman la Palatul Cotroceni sau se inscriu in Partidul Miscarea Populara, discutiile urmand a se transa in zilele urmatoare.

Potrivit MEDIAFAX, pe langa consilierii prezidentiali Adrian Radulescu (de la Departamentul Politici Economice si Sociale) si Gabriel Berca (Departamentul pentru Relatia cu Autoritatile Publice si Societatea Civila), alte nume care ar putea sa se indrepte spre Miscarea Populara sunt Daniel Moldoveanu (consilier de stat la Departamentul Securitatii Nationale) si Razvan Murgeanu (consilier de stat la Cancelaria Presedintelui), sustin aceleasi surse.

Informatiile in acest sens au fost vehiculate in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte in zilele urmatoare in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.