Premierul Victor Ponta afirma ca, in calitate de sef al Guvernului, nu intentioneaza sa efectueze o remaniere guvernamentala si transmite ca, in cazul in care vor exista propuneri de schimbare a unor membri ai Cabinetului, acestea nu vor viza ministri PSD.

Victor Ponta spune ca nu intentioneaza sa efectueze o remaniere guvernamentala si transmite ca, in cazul in care vor exista propuneri de schimbare a unor membri ai Cabinetului, acestea nu vor viza ministri PSD.

"Eu nu intentionez asa ceva (o remaniere - n.r.), daca ma intrebati ca prim-ministru. Daca ma intrebati ca lider al PSD, de la PSD - nu", a raspuns Ponta presei, intrebat daca vor mai fi remanieri in Guvern avand in vedere ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca nu exclude acest lucru, scrie MEDIAFAX.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu exclude ca la momentul Delegatiei Permanente de la 1 februarie sa aiba loc remanieri in randul ministrilor, ca urmare a unui proces de evaluare bazat pe modul in care au luat decizii guvernamentale si au comunicat public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.