Vicepresedintele PDL senatorul Alin Tise a declarat ca PDL cere demisia premierului Victor Ponta, considerand ca acesta ar avea "responsabilitatea politica suprema" in cazul gestionarii actiunilor de cautare si salvare a victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni.

Alin Tise a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul Victor Ponta este "ineficient, incompetent si regretabil de inconstient".

"Responsabilitatea politica suprema in cazul accidentului aviatic ii apartine premierului Ponta. Luni, la ora 21.00, Ponta a afirmat la un post de televiziune ca toti pasagerii au fost gasiti, spunand ca a primit un sms si ca «toti sunt bine», desi la acea ora doi erau morti. Din postura de premier, sa spui aceste lucruri in baza unui sms, inseamna ca fie e incompetent, sau cel care l-a anuntat prin sms este un incompentent si un cretin, fie e vorba de un dezinteres total. A batjocorit familiile victimelor spunand ca toate sunt in viata. O astfel de declaratie a premierului demonstreaza haosul, Ponta fiind ineficient, incompetent si regretabil de inconstient. PDL cere demisia lui Ponta, el e principalul vinovat ca sase ore Romania nu a functionat, responsabilitatea politica e a lui Ponta, nu a directorului ROMATSA sau a sefului IGSU", a spus Tise, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, premierul trebuia sa se implice in operatiunile de cautare si salvare a victimelor din accidentul aviatic din Muntii Apuseni, nu sa stea la televizor.

Vicepresedintele PDL Alin Tise a cerut, marti, constituirea unei comisii parlamentare de ancheta care sa investigheze modul in care institutiile statului, MAI si institutiile subordonate au intervenit la accidentul aviatic din Apuseni, sustinand ca e "inadmisibil" sa se caute de doua ori "intr-un loc gresit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.