Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ii cere lui Traian Basescu sa se comporte demn in ultimul an de mandat.

"Cred ca nu e mult (...) daca ii cer presedintelui sa se comporte, macar in acest ultim an al mandatului sau, cu mai multa demnitate", a declarat Antonescu, potrivit mediafax.ro.

Liderul PNL l-a acuzat pe seful statului ca a mintit in legatura cu afirmatiile facute de acesta privind mesajul vizitei Victoriei Nuland si a propus un pact prin care nimeni sa nu mai minta.

"Nici eu, cum spunea domnia sa, nu am motive sa ma las intimidat de campanii de presa, de presiuni si jocuri politice. Si eu am linia mea de consecventa si intransigenta, am gresit si eu in repetate randuri in materie de limbaj, in materie de atitudine in dialogul politic din Romania. Dar hai sa facem macar in acest 2014 care se anunta greu, incarcat, tensionat, sa facem un pact minimal. Sa nu mai spunem, nici presedintele si nici altii – dar nu-mi aduc aminte sa o fi facut nici eu, nici primul ministru – sa nu mai spunem grozavii, minciuni si lucruri profund daunatoare in fata poporului roman si despre poporul roman si despre tara asta. Si doi, daca se poate, sa avem o atitudine cuviincioasa", a mai adaugat Antonescu.

Citeste si: Basescu: Vizita lui Nuland, un mesaj menit sa ii ingrijoreze pe romani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.