Senatorul Gabriela Firea a declarat, luni, intrebata daca ia in calcul revenirea asupra demisiei din PSD, in urma declaratiilor premierului Victor Ponta, ca asteapta sedinta USL de marti si ca e dispusa sa lase la o parte orice orgoliu si sa o ia de la zero.

Intrebata daca va reveni asupra demisiei din PSD, in urma afirmatiilor lui Victor Ponta, care precizase ca nu i-a acceptat demisia, Firea a spus:
"Merg maine ( marti, nr) la sedinta care a fost convocata, in urma careia vom afla care este stadiul colaborarii la nivel local a partidelor din USL. Mi-as dori foarte mult sa nu uitam ca avem un tel comun si ca toate celelalte aspecte pot fi depasite, cu intelegere, lipsa de orgoliu si sa renuntam la cei pe care votantii i-au trimis in Opozitie".

Potrivit MEDIAFAX, senatorul Gabriela Firea a mai declarat ca este dispusa sa lase orgoliul deoparte."Intotdeauna am lasat orgoliul la o parte si in continuare o voi face, chiar daca am fost jignita si umilita. Las orice la o parte, numai ca relatia noastra politica sa functioneze".

"Daca uman nu se poate face prea mult, macar sa se faca politic. (..) Las la o parte orice orgoliu, trec cu vederea orice jignire sau neadevar care s-au spus in legatura cu mine si familia mea si, cum ar spune cineva foarte conciliant, o iau de la zero", a adaugat senatorul PSD.

"Astept cu nadejde sedinta de maine din USL si sper ca toate aceste promisiuni sa nu mai fie incalcate de nimeni", a mai spus Gabriela Firea.

Senatorul PSD a mai spus ca si-a dat demisia intr-un moment in care a considerat ca a facut toate eforturile pentru a reprezenta cu cinste PSD la nivel national si local. "In momentul in care am considerat ca toate etapele au fost depasite si doar un gest de a ma retrage ar mai putea provoca o reactie, am recurs la acest gest", a adaugat ea.

"Ii multumesc foarte mult domnului presedinte Victor Ponta pentru cuvintele apreciative la adresa mea, pe care le-a spus in urma sedintei de astazi a USL-ului", a declarat Gabriela Firea, precizand ca a perimit sunte de mesaje pe contul de Facebook si s-a simtit emotionata dar in acelasi timp "obligata sa lupte in continuare" pentru cei pe care ii reprezinta si sa nu isi calce in picioare promisiunile facute.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca nu i-a aprobat demisia Gabrielei Firea din partid, el aratand ca aceasta trebuie sa ramana alaturi de social-democrati si ca liderii de la centru ai USL se vor ocupa de problema organizatiilor de la Ilfov marti.

Senatorul PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov, ea criticand faptul ca niciun lider al PSD nu a luat pozitie fata de gestul liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.