Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca prin hotararea USL de comasare a referendumului pentru modificarea Constitutiei cu europarlamentarele premierul Victor Ponta "a gasit solutia de a muta atentia anuntand o alta impacare cu Crin Antonescu".

De asemenea, Elena Udrea crede ca USL nu va reusi la referendum sa atinga pragul necesar pentru prezenta.

"Prin comasarea referendumului de modificare a Constitutiei cu europarlamentarele Victor Ponta reuseste dupa mine sa iasa din clinciul in care se afla de o luna, a gasit solutia de a muta atentia anuntand o alta impacare cu Crin Antonescu, nu va fi ultima. Daca nu vor fura la referendum nu cred ca vor atinge pragul necesar pentru prezenta", a precizat Elena Udrea, potrivit MEDIAFAX.

In legatura cu faptul ca USL a decis ca prezidentialele sa aiba loc cu 45 de zile inainte de expirarea actualului mandat, Udrea a spus ca "este o graba" aratand ca dupa parerea ei Crin Antonescu si-ar dori "daca se poate in februarie" sa aiba loc alegerile prezidentiale.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa sedinta USL, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Victor Ponta, ca USL a decis organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei odata cu europarlamentarele.

"Decizia pe care noi am luat-o este de a organiza un referendum pentru modificarea Constitutiei odata cu alegerile europarlamentare de la sfarsitul lunii mai", a anuntat Antonescu.

El a mentionat ca pana la sfarsitul lunii martie se asteapta ca si din partea Comisiei de la Venetia sa existe un punct de vedere asupra proiectului in forma finala."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.