Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca este surprins de faptul ca Legea descentralizarii a fost declarata neconstitutionala, el aratand ca asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale.

"Astept motivarea Curtii Constitutionale sa vedem care sunt morivele pentru care legea a fost declarata neconstitutionala, sa vedem daca e declarata neconstitutionala in totalitate sau in parte si vom actiona in consecinta", a spus Dragnea pentru MEDIAFAX.

El a precizat ca e surprins de decizia Curtii Constitutionale si ca asteapta motivarea deciziei acesteia pentru a avea o reactie mai aplicata.

"Sigur ca sunt surprins. Daca se declarara in totalitate neconstitutionala, practic de aici s-ar putea intelege ca Romania nu mai are dreptul sa se descentralizeze, asa cum se intampla in Europa. Dar as vrea totusi sa vad motivarea Curtii si atunci voi avea o reactie mai aplicata", a adaugat Dragnea.

Citeste si: Legea descentralizarii, neconstitutionala!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.