Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi ca are toate sansele sa devina presedinte oricine din zona centru-dreapta care este in parteneriat cu Traian Basescu si cu toate partidele de dreapta.

Udrea a spus ca isi doreste ca sa devina presedinte dupa mandatul lui Traian Basescu cineva din zona centru-dreapta care sa duca mai departe proiectele incepute de actualul sef al statului.

"Oricine din zona de centru-dreapta (sa devina presedinte n.r.), dar nu cred ca avem o sansa sa continuam la Administratia Prezidentiala cu un presedinte din randul partidelor de centru-dreapta daca nu construim un singur vehicul politic si daca nu venim cu un singur candidat care sa fie in stare sa aduca voturi si care sa fie si in parteneriat cu presedintele Traian Basescu", a aratat Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a spus ca liderul Crin Antonescu se bate pe electoratul lui Traian Basescu si nu vede de ce un candidat de dreapta isi poate inchipui ca poate ajunge presedintele Romaniei impotriva actualului presedinte.

"Deci in parteneriat cu presedintele Traian Basescu si cu toate celelalte partide de centru-dreapta, un candidat de dreapta are toate sansele, altfel mai greu", a adaugat Elena Udrea.

Elena Udrea a facut aceste afirmatii inaintea dezbaterii organizata de Cristian Preda si la care a participat alaturi de Eugen Tomac si Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.