Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca este important ca cele doua conduceri ale PSD si PNL sa "impuna" pacea in USL si sa gaseasca solutiile echitabile pentru a rezolva problemele din Uniune.

"Mici conflicte sau poate mai mari conflicte risca sa apara tot timpul. Important este ca cele doua conduceri ale partidelor noastre sa impuna pacea si sa gaseasca solutiile echitabile pentru a rezolva aceste probleme. Altfel ele risca sa se amplifice cu efecte defavorabile asupra atmosferei care domneste in momentul de fata in alianta", a spus Tariceanu, despre problemele din USL, transmite MEDIAFAX.

El a mai spus ca nu este necesara reconfirmarea intelegerii dintre PSD si PNL in privinta alegerilor prezidentiale.

Intrebat daca este nevoive de garantii suplimentare de la PSD pentru PNL in perspectiva alegerilor prezidentiale, Tariceanu a raspuns: "Eu cred ca noi am facut o intelegere care a fost marcata de reuniuni comune, congrese, decizii luate impreuna si nu vad in acest moment necesitatea unei astfel de reconfirmari".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.