Lista PSD pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita pe 31 ianuarie in Comitetul Executiv al partidului, a anuntat, miercuri, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita, care a precizat ca actualul europarlamentar Catalin Ivan va ocupa unul dintre primele trei locuri si va fi sustinut de PSD Iasi.

Gheorghe Nichita a declarat, intr-o conferinta de presa, ca pe 31 ianuarie, in Comitetul Executiv, PSD va decide ordinea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, transmite MEDIAFAX.

Potrivit lui Nichita, tot in sedinta respectiva se vor stabili aliantele pe care le va face PSD la aceste alegeri, precizand ca social-democratii vor avea lista comuna impreuna cu UNPR si PC.

"Vom face cunoscuta la finalul lunii lista candidatilor. Catalin Ivan (liderul grupului PSD la Parlamentul European - n.r.) este sustinut de PSD Iasi, dar si de mine personal, pentru un nou mandat. Nu conteaza ca avem uneori puncte de vedere diferite. Discutam foarte des, mergem inainte si avem un proiect comun. Ivan va ocupa un loc foarte sus pe liste, in primii trei, daca nu chiar in primii doi", a declarat Gheorghe Nichita.

Liderul PSD Iasi a mai spus ca europarlamentarul Catalin Ivan are sprijinul tuturor filialelor PSD din Moldova.

In urma cu cativa ani, intre Gheorghe Nichita si Catalin Ivan au avut loc mai multe schimburi de replici, ultimul acuzand modul in care Nichita conduce filiala ieseana a PSD.

Ulterior, Ivan a activat doar simbolic in PSD Iasi, insa a devenit purtator de cuvant al partidului, fiind numit, totodata, la conducerea PSD sector 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.