Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atentatul terorist care a avut loc la 2 ianuarie 2014 la periferia sudica a Beirutului si care a facut victime intre civili nevinovati.

"Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atentatul terorist care a avut loc la 2 ianuarie 2014 la periferia sudica a Beirutului si care a facut victime intre civili nevinovati. Ministerul Afacerilor Externe transmite cele mai sincere condoleante familiilor victimelor acestui atac inacceptabil", se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

In acelasi timp, Ministerul Afacerilor Externe reitereaza sustinerea pentru reluarea dialogului national in Liban si pentru asigurarea unitatii, stabilitatii si securitatii acestei tari, si evitarea implicarii in conflictele din regiune.

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului, acesta fiind al patrulea atac ce vizeaza acest bastion al miscarii siite Hezbollah din iulie, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Acest atentat are loc la mai putin de o saptamana de la atentatul cu masina-capcana in care a fost ucis, la 27 decembrie, la Beirut un consilier al fostului premier Saad Hariri, Mohammad Chatah, ostil Hezbollah si regimului lui Bashar al-Assad din Siria vecina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.