Victor Ponta si Elena Basescu au postat pe conturile lor de Facebook imagini care sa le arate sustinatorilor ce inseamna Craciunul pentru ei.

Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile de iarna in familie. El a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii in care apare alaturi de sotie, fetita, dar si de socrii sai.

"in asteptarea unui An Nou la care privim cu multa speranta, va doresc sa traiti sarbatorile alaturi de familie, in liniste si armonie", a scris Victor Ponta.

Eurparlamentarul Elena Basescu a postat pe Facebook o imagine cu nepoata presedintelui Traian Basescu in fata primului ei brad de Craciun si un mesaj pentru romani cu ocazia Sarbatorilor.

"Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii de soare si in suflet, si in case! Va doresc sa va bucurati in aceste zile de cei pe care ii iubiti, de lucrurile simple, dar atat de frumoase si sa va incarcati cu energie pentru anul ce va veni. Sarbatori fericite!”, a transmis Elena Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.