Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Nicolicea, a anuntat luni ca plenul acesteia a fost convocat in 27 decembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitarii de arestare preventiva a deputatului Gheorghe Coman.

Nicolicea a declarat sedinta de plen in care se va decide asupra solicitarii de arestare preventiva a deputatului Gheoghe Coman va avea loc vineri, pe 27 decembrie, la ora 12.00, conform deciziei Biroului Permanent.

Potrivit MEDIAFAX, el a mentionat ca in aceeasi sedinta se va vota noul presedinte al Comisiei de regulament, in locul deputatului PSD Nicolae Vasilescu fiind sustinut Gheorghe Emacu, membru al UNPR.

Nicolicea a fost intrebat daca liderii grupurilor parlamentare au ridicat problema mobilizarii parlamentarilor la sedinta de plen, pentru intrunirea cvorumului, in conditiile in care sedinta este programata imediat dupa Craciun.

"Craciun, ne-Craciun, termenele sunt termene...eu intotdeauna am sustinut ca regulamentele trebuie sa fie respectate, chiar daca ai situatii neplacute", a raspuns Nicolicea.

Deputatul a afirmat ca in situatia in care nu va fi intrunit cvorumul de sedinta vineri in plenul Camerei Deputatilor presedintele de sedinta va anunta la momentul respetiv data urmatoarei sedinte in care subiectul va fi repus pe ordinea de zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.