Deputatul Gheorghe Coman a declarat luni, la finalul audierii in Comisia juridica din Camera Deputatilor, ca nu are de gand sa-si dea demisia din calitatea de parlamentar deoarece se considera nevinovat.

El a fost intrebat de jurnalisti cum apreciaza votul din comsia juridica, for care a avizat favorabil solicitarea de arestare preventiva in cazul sau.

"Votul este clar, foarte bine, nu-i problema, ma voi supune justitiei", a replicat deputatul.

De asemenea, el a fost intrebat daca nu se gandeste sa demisioneze in calitatea de deputat. "Niciodata, fiindca eu nu sunt vinovat (…) Daca demisionez maine si justitia nu ma gaseste vinovat, ce facem? Daca eu nu am luat nimic, absolut nimic?", a replicat Coman, potrivit MEDIAFAX.

Deputatul a mai fost intrebat ce asteptari are de la colegii sai din Camera Deputatilor la votul de vineri, din plen. "Mesajul meu e sa-si faca datoria de parlamentar (…) Justitia sa-si faca datoria, colegii mei la fel", a mai afirmat Coman

"Va pot spune cum a fost, in ziua respectiva am fost chemat la un…sa spunem asa, un loc de intalnire, un Peco Rompetrol Buzau, de omul acesta, care eu am refuzat sa ma duc acolo. Dupa aceea m-a sunat, a continuat sa ma sune continuu, unde sunt… si asa mai departe. Dupa aceea el a venit dupa mine in oras, eu eram la cumparaturi chiar in centrul orasului si a venit ca sa vorbesc cu el, sa vorbeasca cu mine, dar nu stiu ce…atat am avut. Am discutat cu el, el tot insista sa-mi dea o suma de bani care eu nu am fost de acord, m-am suit in masina si am plecat. Masina am parcat-o in centrul orasului, atat", a povestit deputatul momentul despre care procurorii afirma ca reprezinta flagrantul in cazul lui Coman.

Deputatul a negat faptul ca ar fi fugit de la flagrantul pus la cale de procurori, afirmand ca nu a fost urmarit in ziua respectiva, dar a doua zi politistii l-au cautat la domiciliu

Citeste si: Comisia juridica, aviz favorabil pentru arestarea deputatului Gheorghe Coman


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.